svi aktivni studenti moraju da se registruju na studentskom veb servisu Mašinskog fakulteta (https://studenti.mas.bg.ac.rs). Za registraciju vam je potreban aktivacioni kod koji lično preuzimate na šalterima Službe za studentske poslove. Studenti koji nisu registrovani na studentskom veb servisu, neće moći putem interneta da obavljaju prijavu ispita i izbor izbornih predmeta.
Primedba: 
Smatramo da ovo i nije najbolji i najlaksi vid aktivacije ovog servisa. Jedan broj ne živi u Beogradu, i samo zbog jednog koda moraju da putuju čak za Beograd, plaćaju kartu, dodatne troškove. Lakši vid aktivacije bi bio da u kombinaciji sa brojem indeksa i matičnim brojem možete dobiti svoj aktivacioni kod na email adresu koju unesete. Ovo ne iziskuje preveliki posao za onoga ko se bavi unapređivanjem ovog servisa.

Komentari  

-1 #5 Milan Zoric 28-12-2013 00:08
Stvarno ovi na salteru su doktori... sto su mi davali kod kada ne mogu da se registrujem.. -.-
-1 #4 marko gojak 27-12-2013 13:16
Poštovane koleginice i kolege, pošto se dosta Vas javilo sa problemima i predlozima u vezi aktivacije web servisa za prijavu ispita, mogu Vam reći da je to rešenje došlo na predlog uprave fakulteta navedene sugestije ćemo izneti upravi, kako bi se pojednostavila aktivacija. Informaciju koju Vam mogu dati jeste da se aktivacija može izvršiti kada rade šalteri Studentske službe, a preporuka je da to bude najkasnije pre početka ispitnog roka, tj. nedelje kada se budu prijavljivali ispiti, kako bi iste mogli prijaviti. Nedelja prijave ispita je od 13. do 17. januara, prema zvaničnom kalendaru, a u toj nedelji su i predavanja tako da će koleginice i kolege svakako biti u Beogradu.
+11 #3 Studentska prava 25-12-2013 23:48
Zasto ne reaguje neka od ovih organizacija koja dejstvuju na fakultetu? Vi kao Studentski parlament mozete da prilozite primedbu na ovu soluciju. Ona predhodna je bila ok samo sto se tice sigurnosti... tu je malo cupavo. Za Vas smo glasali, nema Vas nigde. Nemojte da nam saljete poruke u aprilu (sa potpisom Milena) da glasamo za Vas.
#2 Administrator 25-12-2013 20:13
Prvo, ukoliko imas JMBG Pere Perica, to bi u vecini slucajeva znacilo da ti je prijatelj i da si njegov JMBG dobio uz njegovu saglasnost jer si trebao ranije nesto da mu pomognes. U bilo kom drugom slucaju postavlja se pitanje odakle tebi kombinacija brojeva indeksa sa maticnim brojem studenata?
-1 #1 Ivančo 25-12-2013 14:48
Primedba na primedbu: Takav vid aktivacije bi bio VEOMA NESIGURAN - ja unesem JMBG Pere perića kao šifru i njegov broj indeska i onda voilaaa on mora da juri okolo i da kuka da mu resetuju profil i poprave štetu koja mu je naneta zbog nečije zlobnosti. Sigurnije bi bilo koristiti bazu telefonskih brojeva studenata (ŠV) obrasci, i tako bi preko telefona mogli u određeno vreme da dobiju kod koji treba da unesu.

Nemate prava da postavite komentar.

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava