Uz predstavnike Univerziteta u Beogradu, kompanija i ministarstava, otvoren je ovogodišnji, jedanaesti po redu, sajam poslova i stručnih praksi “JobFair15 - Kreiraj svoju budućnost!”.


Predstavnica Ministarstva omladine i sporta, gospođa Vesna Vidojević je, pored podrške ministra Vanje Udovičića, prisutnima prenela i da Ministarstvo prepoznaje i podržava nastojanje organizatora da kroz približavanje kompanija studentima doprinese sprovođenju omladinske politike koju Ministarstvo želi da postigne.

Prof. dr. Predrag Ivaniš je, ispred Elektrotehničkog fakulteta, pozdravio učesnike i pohvalio dugogodišnju kvalitetnu saradnju sa organizatorima u cilju da se studentima pruži prilika da steknu uvid o načinu funkcionisanja kompanija u realnom svetu. Pored logičkog rasuđivanja, kritičkog razmišljanja i kreativnog pristupa koje fakulteti razvijaju kod studenata, JobFair15 im omogućava i da steknu praktična znanja koja su jedan od bitnih kvaliteta pri zapošljavanju.

Bojan Rošić, predstavnik Microsoft Development Center Serbia koji je podrška Sajmu od njegovog osnivanja, je pozdravio prisutne i istakao da je ovo veoma značajna prilika da kompanije i studenti, kroz razgovor, dođu do šanse da se bolje upoznaju i sarađuju.

Specijalista za organizacioni razvoj kompanije Mozzart, Milica Milošević, se osvrnula na vrlo uspešno zapošljavanje na prethodnom Sajmu. Kompanija Mozzart vrlo bitnim smatra uključivanje mladih u svet rada, kao i priliku da mladi talenti dobiju šansu da se oprobaju u najvećim kompanijama.

Organizatori vas ovom prilikom pozivaju da posetite sajam u Zgradi tehničkih fakulteta i pronađete priliku za praksu ili zaposlenje kod naših najvećih poslodavaca!

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Moje greške su moj život.“
Semjuel Beket

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava