petar damjanovicKompanija OSA Računarski inženjering organizuje svečanu dodelu tradicionalne, šeste po redu, nagrade „Petar Damjanović“ za izbor najboljeg rada iz oblasti mašinstva – i to za izradu tehničke dokumentacije za mašine, uređaje i noseće metalne konstrukcije programskim paketom Autodesk Inventor koja će biti održana u sredu 05.12.2012.god. u 12h na Mašinskom fakultetu u Beogradu u sali broj 211 Mašinskog fakulteta.

Za ovogodišnji konkurs donešena je odluka da postoje 3 nagrade: za osvojeno prvo mesto nagrada će biti 1000€, drugo mesto će iznositi 500€, a treće 300€ (sve 3 nagrade će se pobednicima dati u dinarskoj protivvrednosti).

Pravo učešća na konkursu imali su studenti visokih škola ili fakulteta uz mogućnost korišćenja i trial verzije softvera Autodesk Inventor Professional 2013. Konkurs je trajao do 31. oktobra 2012. godine i imao za cilj promovisanje ove oblasti među mladim stručnjacima.

Nakon ceremonije dodele nagrada biće organizovan koktel, a prisutni će imati priliku da pogledaju i sve prijavljene projekte u Autodesk učionici pri Katedri za proizvodno mašinstvo.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj skup.

Podsećamo Vas da je prošle godine, prvu nagradu osvojio student sa našeg fakulteta, Aleksandar Milovanović.

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobru priliku propusti većina ljudi, jer je uglavnom obučena u težak rad.“
Tomas Edison

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava