novacEkipi iz 001 nikada dosta. Članovi sadašnjeg saziva Studentskog parlamenta pozivaju studente Mašinca da se okupe i ponove neku žurku koja je bila održana na Mašinijadi. Ovo ne predstavlja nikakav problem, svako može da radi i organizuje šta mu je volja. Međutim, znamo da su se grabili da organizuju žurke u klubu na Mašincu, svojom lošom organizovanošću doveli su do toga da su žurke u klubu zabranjene, a sada ih organizuju u nekom gradskom klubu. Naravno svi znamo kako ova priča funkcioniše. Više ljudi dovedeš, veći je i procenat koji dobiješ na kraju. Svakako taj procenat je veći od onoga koji se dobijao na Mašincu - 0%.

Komentari  

-1 #3 Administrator 28-05-2013 11:27
Samo smo zeleli da vas upoznamo sa time da je konacan cilj kompletne jurnjave Saveza da ugasi zurke na Masincu i onda krene sa organizovanjem istih van kluba na fakultetu, i tako zaradi sebi vise. Na masincu se nije moglo zaraditi gotovo nista.
-1 #2 ..... 28-05-2013 06:11
Milism da je 95% tvog komentara promaseno imajuci u vidu recenicu koja stoji u tekstu "Ovo ne predstavlja nikakav problem, svako može da radi i organizuje šta mu je volja"
+8 #1 Ilija Cvorovic 27-05-2013 21:39
Koliko vise smarate s tim. Pa normalno je ako ce da organizuju zurku da rade to s tim da uzmu neku kintu. Svi to rade. Gazda neke diskoteke kad pozove npr. Acu Lukasa da mu peva, jer on to radi zato sto je dusa od coveka pa hoce da narodu bude lepo ili kako bi zaradio pare? I naravno da mu je cilj da dodje sto vise ljudi. Tako i oni iz famoznog kabineta 001 rade. A vama ako se toliko ne svidjaju te zurke koje prave nemojte ni da prisustvujete, prosto receno. I ako moze odgovor od head admina na moje pitanje koje cu postaviti: vi kada budete pravili zurke na masincu, je l' cete ih organizovati zato sto ste plemenitog roda i dobrodusni ili da bi se uzela i po koja kinta?!

Nemate prava da postavite komentar.

„Život od nas ne traži da budemo najbolji, već da se potrudimo najbolje što možemo.”
Džekson Braun

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava