Studenti sadašnje 2. i 3. godine studija koji su prijavili ispit "Sručna praksa B", a nisu prijavili već položeni ispit "Mašinsko inženjerstvo u praksi" moraće taj problem da reše pojedinačnom prijavom. U nastavku vesti sledi i zvanično saopštenje.


Poslednjom analizom baze podataka fakultetske Službe za studentska pitanja, zaključeno je da jedan broj studenata sadašnje druge i treće godine studija pri prijavljivanju ispita “Stručna praksa B” u prethodnim ispitnim rokovima, nije istovremeno prijavio i već položeni ispit pod nazivom “Mašinsko inženjerstvo u praksi” (pogledati fakultetski “Vodič kroz studije”, pozicije predmeta 4.5 i 4.8, kao i prateća tumačenja).

Da bi se ovaj problem efikasno rešio, pozivamo sve ove koleginice i kolege studente, da sa indeksom i pojedinačnom “ručnom” prijavom ispita (kupuje se u skriptarnici M.F.) dođu u petak 19. septembra u salu 104 u 10 sati.

Prodekan za nastavu
prof. dr Milorad Milovančević

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava