Svi koji vide marketing kao svetlo na kraju tunela, neka budu spremni da otkriju njegov pun sjaj, jer Marketing Workshop i ove godine organizuje „VIP Dane Marketing Workshop-a“!

Marketing Workshop, studentska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, vam predstavlja „VIP Dane Marketing Workshop-a“, kao jedan od najvećih projekata organizacije.

Decembra 2016. godine, u prostorijama Ekonomskog fakulteta, tokom tri dana (5-7.12.) doći će do spoja naučnih, zabavnih i humanitarnih komponenti. „VIP Dane Marketing Workshop-a“, 05.12. u 18h otvoriće Katarina Mirković i Aleksandar Velikić iz kompanije „EyeSee“ koja se bavi neuromarketingom, eyetracking-om i facial coding-om, a oni će nam objasniti kako naš um reaguje na marketing trikove kroz predavanje na temu „Neuro Lab in the Cloud“.

Nakon toga, sa početkom u 19:30h, predavačka palica se prepušta Urošu Vukoviću, kreativnom direktoru marketinške agencije „Leo Burnett“ , koji će nam otkriti šta je stvarnost - a šta istina u marketingu, na predavanju pod nazivom „Quantum marketing“.

06.12.sa početkom u 18h predstavnici kompanije P&G - Milan Bogić i Neda Drinčević, će naučiti učesnike kako da se brendiraju i predstave u najboljem svetlu, dok će edukativni deo „Dana Marketing Workshop-a” zatvoriti VIP, generalni sponzor događaja, sa predavanjem na temu „Bright future of Communications“ koje će držati Anita Galić i Marko Jović.

Tradicionalno, šlag na torti biće Reklamijada (07.12. u 20:30h) koja se ove godine vodi temom „Povratak u Budućnost”, a predstavlja veliko finale manifestacije gde će se emitovati najsjajnije reklame iz prethodnog perioda. Kao i prethodnih godina, sav prikupljen novac biće doniran u humanitarne svrhe, a ove godine pomoći ćemo organizaciji „Budi human”. Pridružite se „VIP Danima Marketing Workshop-a“, proslavite sa nama jubilarni 20. rođendan organizacije i otkrijte pun sjaj marketinga! Za aktivno prisustvovanje svim predavanjima, obezbeđen je marketing sertifikat.

Mesta su ograničena,kako bi osigurali svoje mesto pratite facebook stranicu Marketing Workshop.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Drveće koje sporo raste ima najslađe plodove.“
Molijer

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava