Uskoro se kreće na zasluženi odmor, ali kao i svake godine, krenućemo za nekim nerazjašnjenim informacijama.


uzvicnikRaspust počinje u ponedeljak 30.12.2013.god. i trajaće do ponedeljka 13.01.2014.god.

Od ponedeljka 13.01.2014.god. do petka 17.01.2014.god. traje prijava ispita za januarsko/februarski ispitni rok. Ovo bi bilo uredu da studenti već sada imaju postavljen predlog rasporeda ispita kako bi mogli da se organizuju sa svojim privatnim obavezama. Ovo pitanje muči studente iz roka u rok, gde (ne)odgovorna Komisija za pravljenje rasporeda ispita uvek čeka poslednji trenutak da postavi predlog rasporeda. Odgovor ne može biti "Ispitni je rok, znaš da je u januaru, sedi i čekaj". "Ne želim da čekam, želim da svoje vreme isplaniram onako kako meni odgovara! Želim da znam unapred kada koji ispit imam, a ne da to saznam pet dana pred održavanje istog".

Od 20.01. do 26.01. traje nedelja koja će sigurno poslužiti Upravi fakulteta i administratorima studentskog servisa da svedu spiskove i omoguće još koji dodatni rok za prijavu ispita, jer sistem, kako je do sada pokazala praksa, neće raditi prvog dana prijave ispita ili će čak raditi ali sa bezbroj "bagova" koji će sigurno studente dovesti u veliku dilemu da li su uspešno prijavili ispite ili ne. Na taj način, posao koji bi trebalo da se završi u par klikova sigurno će biti prošaran nedoumicama i pitanjima gde odgovore ne znaju ni oni koji su pravili sam sistem.

Još jedan semestar se završava, još jedan ispitni rok počinje, a vreme na Mašincu je stalo, barem što se tiče odnosa određenih Komisija prema studentima.

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobar život je nadahnut ljubavlju i vođen saznanjem.“
Bertrand Rasel

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava