Podsećamo vas da u ponedeljak 26.12.2016.god. počinje prijava ispita za januarsko-februarski ispitni rok školske 2016/17.god.

Po kalendaru nastave prijava ispita će trajati do petka 30.12.2016. ali poučeni iskustvom iz prethodnih ispitnih rokova, ne bi nas začudilo da ovaj rok bude produžen.

Prijava će se obavljati putem online studentskog servisa za sve one studente koji ispite prijavljuju najviše treći put. Oni studenti koji ispit prijavljuju više od trećeg puta moraće da uplate naknadu za polaganje ispita i tu uplatinicu zajedno sa ispitnom prijavom predaju na šalteru Studentske službe. Naravno, oni studenti koji ne prijave ispite u uvom terminu biće u mogućnosti da prijave ispite uz dodatnu uplatu o zakasneloj prijavi ispita.

Prijava ispita biće onemogućena onim studentima koji imaju finansijska dugovanja prema fakultetu a ista nisu regulisana ugovorom.
Više detalja možete pročitati ovde:

Januarsko-februarski spitni rok biće održan od 16.1. do 29.1. odnosno od 6.2. do 19.2.2017.god., što predstavlja objedinjeni januarski i februarski ispiti rok.

Važna napomena:
15.2. i 16.2. su neradni dani, pa će ispiti planirani za ove datume biti pomereni za nedelju 12.2. odnosno 19.2.

Preliminarni raspored ispita, po datumima, možete pogledati na navedenom linku.
Konačan raspored ispita sa tačnim datumima, vremenima polaganja i salama u kojima se polaže biće objavljen po završetku prijave ispita kada se sumiraju svi podaci.

SREĆNO NAM BILO!

Nemate prava da postavite komentar.

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava