Došlo je vreme da sumiramo rezultate ankete: Prosek ocena Studenata prodekana trebao bi biti?




Kao što možete videti na prikazanoj slici, odnos studenata, koji misle da bi trebao da ih predstavlja student koji barata svojim znanjem i onih koji misle da to nije potrebno, je: 144 za i 40 ne.

Da studente Mašinca predstavlja neko čiji je prosek na OAS tek prešao 6.5 govori o tome dokle je studentsko organizovanje na Mašincu otišlo u krajnost. Bilo kako bilo, ova anketa je samo pokazala da studenti koga kod birali na izborima za Studentki parlament, grupa koja pobedi predložiće nekoga iz svojih redova, a na to studenti Mašinca ne mogu da utiču. I to bi bilo uredu, ali da ih predstavlja neko sa prosekom ocena barem preko 8,5.

Iako bi izbori za Studenta prodekana trebalo da se raspišu i da studenti biraju najboljeg među najboljima, da postoje jasni uslovi za prijem kandidature, itd. na Mašincu je sve suprotno. Nema konkursa, nema izbora, predlaže/bira se neko tek tako i rezultat svega toga je da studenti nemaju pojma šta se dešava u sferi rešavanja njihovih problema i da li je student prodekan kompetentan da svojim znanjem reši nečiji problem.

O samom procesu odabira Studenta prodekana možete pročitati u ovom tekstu. Dokaz na naš Student prodekan ima prosek manji od 9 pokazuje i lista najboljih studenata u školskoj 2013/2014.godini koju možete videti ovde.

Srećno nam bilo, na pravom ste mestu. Ne menjajte kanal!

Nemate prava da postavite komentar.

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava