Mašinski fakultet u Beogradu poklanja posebnu pažnju informisanju stručne, ali i šire javnosti o svim aktivnostima na fakultetu, izjavio je dekan prof. dr Radivoje Mitrović na sastanku sa predstavnicima studenata i udruženja studenata koji deluju na fakultetu.


Kako bi studenti, ali i šira javnost bili što bolje informisani ne samo o procesu obrazovanja, nego i o naučnim, društvenim i svim drugim aktivnostima Mašinskog fakulteta i njegovih studenata, radi se na unapređenju sajta fakulteta, rekao je prof. dr Mitrović i pozvao studente da se priključe aktivnostima na sadržajnijoj promociji ove visokoobrazovne institucije. To je u obostranom interesu, istakao je Mitrović.

Predstavnici studenata i studentskih udruženja su se saglasili sa inicijativom i najavili svoju aktivnu saradnju na tom zajedničkom poslu. Sastanku, koji je održan 28. marta na Mašinskom fakultetu u Beogradu, prisustvovali su osim članova press tima, Marko Gojak, student prodekan Mašinskog fakulteta, Sava Lukić, predstavnik Sportskog udruženja studenata „Mašinac“, Radmila Lalić iz Udruženja studenata tehnike „BEST“, Đorđe Jevtić predstavnik Formula student tima „Drumska strela“ i Vladimir Levkov iz Udruženja studenata vazduhoplovstva „Euroavia“.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Moje greške su moj život.“
Semjuel Beket

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava