Konkursi

Kompanija NIS i ove godine će omogućiti studentima da prva radna iskustva steknu na praksi u kompaniji. Kako bi studentima obezbedio više fleksibilnosti tokom prakse, NIS je pokrenuo novi program pod nazivom „NIS Calling“ koji podrazumeva 320 sati prakse koju odabrani studenti mogu da iskoriste u periodu od tri meseca, u skladu sa svojim obavezama na fakultetu.

Otvoren je konkurs za radne prakse u okviru projekta Radne prakse za produktivnost i konkurentnost: ka održivom modelu prakse za podršku srpskim kompanijama iz sektora voća i povrća, koji Udruženje Youth for Impact sprovodi uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka i MTS-a, sedmi put po redu organizuje projekat Dani prakse.

Centar za razvoj karijere poziva studente na predstavljanje programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ u 2019.godini, koje će se održati u četvrtak, 28.februara 2019. godine u 12 časova u sali 16.

Centar za razvoj karijere poziva studente da se prijave za program stručne prakse tokom 2019. godine, koji će se realizovati u javnim preduzećima i stručnim ustanovama i agencijama iz resora ministarstva Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

U želji da podstakne mobilnost studenata, Ambasada Francuske i Francuski institut u Srbiji, raspisuju novi konkurs za dodelu stipendija za 2019-2020. godinu za studente iz Srbije koji žele da nastave školovanje u Francuskoj.

Ministarstvo omladine i sporta raspisalo je Konkurs za stipendiranje do 950 najboljih studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 410 studenata završne godine master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, za školsku 2018/19. godinu.

Fondacija dr Zoran Đinđić, u saradnji sa Odborom nemačke privrede za istočnu Evropu i nemačkim Ministarstvom za ekonomsku saradnju i razvoj petnaestu godinu za redom raspisuje konkurs za Program stipendija nemačke privrede dr Zoran Đinđić.

„Možemo učiniti sve što poželimo ako se dovoljno dugo držimo te stvari.“
Helen Keler

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava