U želji da podstakne mobilnost studenata, Ambasada Francuske i Francuski institut u Srbiji, raspisuju novi konkurs za dodelu stipendija za 2019-2020. godinu za studente iz Srbije koji žele da nastave školovanje u Francuskoj.

Svake godine više od 750 studenta iz Srbije odabere Francusku za nastavak studija u nekoj od 3500 visokoškolskih ustanova u Francuskoj. Njih pedesetak ostvari svoj plan uz stipendiju Vlade Francuske…

Ostvarite i vi svoju nameru da studirate u Francuskoj! Odaberite studijski program i dostavite svoju kandidaturu do 18. marta 2019.

U skladu sa francuskim diplomatskim prioritetima, Francuski institut u Srbiji i Ambasada Francuske promovišu ciljeve održivog razvoja Ujedinjenih nacija. Ove godine, poseban akcenat stavljen je na peti cilj „Rodna ravnopravnost“ i cilj trinaest „Mere za borbu protiv klimatskih promena“. Iako su sve oblasti studija zastupljene na konkursu za stipendije Vlade Francuske za master nivo i doktorat, kandidature iz navedenih oblasti biće razmatrane sa posebnom pažnjom.

S obzirom na veliki broj kandidatura i strogu selekciju, preporučljivo je da se kandidati prijavljuju i za druge programe stipendija da bi povećali svoje šanse da studiraju u Francuskoj.
Kontakti
Više o svemu možete pronaći na sajtu www.srbija.campusfrance.org

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom.“
Lao Ce

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava