Global Talent programje program stručnih praksi u inostranstvuAIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti obrazovanja u Rusiji.


Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika u obrazovanju odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u Rusiji, u gradu Rostovu na Donu, u trajanju od 3 meseca, u centru za jezike pod nazivom "Sovershenstvo".

Centar za jezike „Sovershenstvo“ jedan je od vodećih u svojoj oblasi u Rostovu na Donu. Stnadardi kvaliteta učenja kako za studnete tako i za predavače odgovaraju internacionalnim standardima. Praktikant će predavati engleski jezik osobama različitih nivoa znanja i uzrasta pojedinačno i u grupama. Vođenje i organizovanje tematskih debata sa učenicima na nedeljnom nivou. Učešće u aktivnostima drugih predavača i organizovanje zajedničih aktivnosti. Tokom trajanja prakse obezbeđen je recepcija pri dolasku u Rusiju.

Radno vreme je od 09h do 21h, sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno, sa ponekom radnom subotom. Mesečna plata iznosi 800 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš prijavu na ovom linku: PRIJAVA i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Neophodni uslovi za učešće:
- Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/ više škole
- Odlično do vrlo dobro poznavanje engleskog jezika
- Posedovanje veština podučavanja stranog jezika
- Posedovanje liderskih i prezentacionih veština kao i oranizacionih veština

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu web sajt stranicu www.globaltalents.rs ili Facebook stranicu.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobru priliku propusti većina ljudi, jer je uglavnom obučena u težak rad.“
Tomas Edison

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava