Raspisan je IAESTE konkurs za stručnu praksu i usavršavanje u inostranstvu u toku 2017. godine.

Praksa je raspisana za slanje studenata tehničkih fakulteta kao i fakulteta prirodnih nauka na stručnu praksu u inostranstvu tokom letnjih meseci 2017. godine, a u trajanju od najmanje šest (6) nedelja. Konkursom su obuhvaćeni studenti svih Univerziteta u Srbiji.

Kandidati treba da ispunjavaju sledeće uslove:
  • da su studenti koji tokom svog školovanja nisu gubili godinu;
  • da im je prosečna ocena od početka studija veća od 7,50;
  • da vladaju jednim od sledećih stranih jezika: engleskim, nemačkim ili španskim;
  • da nisu stariji od 28 godina.
Pravo da konkurišu za praksu i usavršavanje imaju pored mnogobrojnih i studenti IV i V godine studija Mašinskog fakulteta (I i II godina Akademskih studija - Master).

Neophodno je popuniti online prijavu, a zatim predati uverenje o položenim ispitima i podneti indeks na uvid u prostorijama IAESTE-a svakog radnog dana od 11 do 15 časova zaključno sa 16.12.2016. godine.

Kandidati će krajem decembra polagati ispit iz engleskog jezika, u prostorijama IAESTE (Karnegijeva 4, I sprat). Termini i raspored polaganja će biti objavljeni na www.iaeste.ac.rs. Rezultati ispita će biti istaknuti na oglasnoj tabli IAESTE-a po završetku ispita.

Po završetku konkursa fakulteti će, na osnovu prosečne ocene, utvrditi rang liste i dostaviti ih Pododboru IAESTE Beograd do 17.02.2017. godine.

Kandidati će nakon prijavljivanja polagati ispit iz engleskog jezika. Termini i raspored polaganja će biti objavljeni na www.iaeste.ac.rs.

Sredstva za plaćanje putnih troškova studenti će obezbediti sami ili uz eventualnu pomoć svojih stipenditora ili sponzora.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobru priliku propusti većina ljudi, jer je uglavnom obučena u težak rad.“
Tomas Edison

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava