Da li znaš zašto svake godine više od 5.000 studenata iz celog sveta postane Global Talent?


Global Talent, program stručnih plaćenih praksi, pruža ti priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju, radom u kompanijama i drugim institucijama širom sveta. Ovakav program ti daje šansu da napraviš svoje prve korake u profesionalnoj karijeri, tako što ćeš stečeno znanje na fakultetu primeniti u nekoj od najboljih kompanija iz oblasti marketinga, informacionih tehnologija i edukacije i predavanja jezika.

Prema statistici, oko 40% mladih ljudi u našoj zemlji je nezaposleno. Učešćem u programu Global Talent stičeš iskustvo koje će te bolje pozicionirati na tržištu rada kada se vratiš sa prakse.

Takođe, naučene i primenjivane veštine i metode rada u inostranstvu možeš iskoristiti kao „oružje“ na domaćem tržištu rada kada se vratiš. Pored stečenog profesionalnog iskustva i naučenog jezika, stičeš i globalnu perspektivu, ali i međunarodnu mrežu kontakata.



Radom u internacionalnom okruženju imaš mogućnost da upoznaš kulture, običaje i tradicije drugih zemalja, kao i da usavršiš jezik. Upoznaj egzotičan Brazil, uveri se u veličanstvenost egipatskih piramida, moskovskog Crvenog trga, istraži Kraljicu Dunava, čarobni mađarski grad sa 9 mostova ili izaberi neku drugu državu i grad koji želiš da upoznaš i da se razviješ!
Na portalu http://bit.ly/1Xfq3j6 možeš pregledati i pretražiti dostupne prakse.

Napravi svoj prvi korak i uloguj se na https://opportunities.aiesec.org , a mi ćemo te kontaktirati u roku od 24 sata kako bi ti pružili više informacija.

Više informacija o Global Talent programu možeš pronaći na linku:http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Moja najveća briga nije jesam li pao na nekom zadatku, nego jesam li zadovoljan padom.“
Abraham Linkoln

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava