Delta Motors, deo Delta Holdinga, zastupnik je kompanije BMW Group, jednog od vodećih svetskih proizvođača automobila i motocikala za tržišta Srbije i Crne Gore.


Delta Motors obezbeđuje najkvalitetniju distribuciju vozila i rezervnih delova za BMW i MINI preko modernog auto centra, kao i ekskluzivnog salona automobila.

Ako ste komunikativni, odgovorni, fleksibilni i spremni na timski rad, javite se. Pružićemo Vam priliku za lični razvoj i profesionalno usavršavanje. U cilju širenja poslovnih aktivnosti, potrebni su nam kandidati za praksu, sa mogućnošću zaposlenja.

Informacije o praksi:
  • Stručna praksa traje 2 meseca
  • Radni dan traje osam sati dnevno, pet dana u nedelji
  • Adresa je Radnička 8, preko puta Ade Ciganlije, BMW i MINI centar ○ Uključena je i obuka u trajanju od minimum nedelju dana
  • Odabiru kandidata za praksu prethodi selekcija (testovi i/ili intervju)
Uslovi: Prijave sa kratkom biografijom poslati u roku od 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja konkursa na e-mail adresu: hr@deltaholding.rs (subject: stručna praksa).
Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Možemo učiniti sve što poželimo ako se dovoljno dugo držimo te stvari.“
Helen Keler

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava