Delta Motors, deo Delta Holdinga, zastupnik je kompanije BMW Group, jednog od vodećih svetskih proizvođača automobila i motocikala za tržišta Srbije i Crne Gore.


Delta Motors obezbeđuje najkvalitetniju distribuciju vozila i rezervnih delova za BMW i MINI preko modernog auto centra, kao i ekskluzivnog salona automobila.

Ako ste komunikativni, odgovorni, fleksibilni i spremni na timski rad, javite se. Pružićemo Vam priliku za lični razvoj i profesionalno usavršavanje. U cilju širenja poslovnih aktivnosti, potrebni su nam kandidati za praksu, sa mogućnošću zaposlenja.

Informacije o praksi:
  • Stručna praksa traje 2 meseca
  • Radni dan traje osam sati dnevno, pet dana u nedelji
  • Adresa je Radnička 8, preko puta Ade Ciganlije, BMW i MINI centar ○ Uključena je i obuka u trajanju od minimum nedelju dana
  • Odabiru kandidata za praksu prethodi selekcija (testovi i/ili intervju)
Uslovi: Prijave sa kratkom biografijom poslati u roku od 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja konkursa na e-mail adresu: hr@deltaholding.rs (subject: stručna praksa).
Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobar život je nadahnut ljubavlju i vođen saznanjem.“
Bertrand Rasel

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava