Global Talent programje program stručnih praksi u inostranstvuAIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti obrazovanja u Rusiji.


Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika u obrazovanju odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u Rusiji, u gradu Rostovu na Donu, u trajanju od 3 meseca, u centru za jezike pod nazivom "Sovershenstvo".

Centar za jezike „Sovershenstvo“ jedan je od vodećih u svojoj oblasi u Rostovu na Donu. Stnadardi kvaliteta učenja kako za studnete tako i za predavače odgovaraju internacionalnim standardima. Praktikant će predavati engleski jezik osobama različitih nivoa znanja i uzrasta pojedinačno i u grupama. Vođenje i organizovanje tematskih debata sa učenicima na nedeljnom nivou. Učešće u aktivnostima drugih predavača i organizovanje zajedničih aktivnosti. Tokom trajanja prakse obezbeđen je recepcija pri dolasku u Rusiju.

Radno vreme je od 09h do 21h, sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno, sa ponekom radnom subotom. Mesečna plata iznosi 800 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš prijavu na ovom linku: PRIJAVA i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Neophodni uslovi za učešće:
- Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/ više škole
- Odlično do vrlo dobro poznavanje engleskog jezika
- Posedovanje veština podučavanja stranog jezika
- Posedovanje liderskih i prezentacionih veština kao i oranizacionih veština

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu web sajt stranicu www.globaltalents.rs ili Facebook stranicu.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava