Projekat “100% Future Serbia” je jedinstven projekat ove vrste u Srbiji čiji je cilj promocija najtalentovanijih mladih kreativaca u Srbiji koji prvi put prikaziju svoje radove, ili etabliranih autora koji prvi put žele da izlažu po jedinstvenim propozicijama projekta 100% Future Serbia, u izlozima centra Beograda.


Projekat se ove godine održava u periodu od 06. do 11. oktobra kada će 100 odabranih izloga ugostiti 100 mladih srpskih kreativaca.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane koji se bave celim dijapazonom kreativnih industrija, dakle arhitekturom, objekt-dizajnom, grafičkim dizajnom, advertajzingom, modom, filmom, primenjenom umetnošću itd. Svaki kandidat može učestvovati sa koliko radova želi, dozvoljeni su i projekti izlagani na drugim manifestacijama. Kandidati sami biraju koji njihov rad je najaktuelniji za BDW 2014, moguće je predstaviti čak i radove iz privatnih arhiva autora, samo ne radove koji su bili izloženi na prošlogodišnjem 100% FS. Generalna tema BDW-a 2014 je SENSE.

Konkurs će biti otvoren od  05.09. do 26.09. za slanje prijava i idejnih rešenja.

1. Najboljih 5 kandidata izabranih od strane žirija BDW biće nagrađni jednakom prvom nagradom -kartama za internacionalnu konferenciju Belgrade Design Week, sa generalnom temom Sence Squared.
2. Sledećih najboljih 10 kandidata izabranih od strane žirija BDW biće nagrađni jednakom drugom nagradom - učešćem u BDW ’DizajnLabs’ radionici norveškog dizajn dvojca BLEED.
3. Trećih najboljih 10 kandidata izabranih od strane žirija BDW biće nagrađni jednakom trećom nagradomučešćem u BDW ’DizajnLabs’ radionici slovenačke modne dizajnerke Bojane Drače.
4. Sveobuhvatna nagrada za 100 izabranih radova podrazumeva jedinstveni izložbeni prostor u jednom od 100 izloga u centru Beograda, od 6. do 11. oktobra, u organizaciji BDW-a.

Učešće je besplatno, a primljeni autori ostvaruju specijalan popust za kupovinu karata za međunarodnu konferenciju BDW-a po ceni od samo 99 EUR za tri dana konferencije, kao i prednost za učešće na besplatnim radionicama sa ograničenim brojem učesnika, i pozivnice za BDW premijere i noći.

Naknadno pristigli radovi se neće razmatrati.

Za ostale informacije posetite sajt: www.belgradedesignweek.com

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava